Op zoek naar een leuke workshop in Friesland?

Kennis moet gedeeld worden. Daarom bied ik regelmatig workshops, masterclasses en korte cursussen aan over uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment zijn er nog geen workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven? Of op locatie een workshop organiseren? Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met me op.

WORKSHOP fotograferen met je smartphone

Maak mooie foto's met je smartphone

Leren om mooie foto’s te maken met je smartphone? Dat kan! Vroeger was fotograferen voorbehouden aan mensen met de mooie camera’s. Die tijd ligt al lang achter ons. Met een smartphone maak je namelijk geweldige foto’s én je deelt ze snel en makkelijk met familie, vrienden of zelfs de rest van de wereld.

In deze masterclass leer je alles over compositie, creatief fotograferen en de mogelijkheden die je smartphone biedt om foto’s te bewerken en/of te delen op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Ik inspireer je met mooie Instagram-accounts en geef je heel veel tips om mooie en opvallende foto’s te maken.

De workshops worden gegeven in Raerd, maar kunnen in overleg ook op een andere locatie aangeboden worden. Vanaf 6 deelnemers kom ik graag bij jou thuis!

Maak een te gekke quote!

WORKSHOP handlettering

Handlettering is hip. En dat is niet zo gek ook. Het is namelijk ontzettend verslavend, leuk en je hebt er alleen een pen en papier voor nodig.

Handletteren is eigenlijk het tekenen van letters. Je kunt hiervoor een quote gebruiken, zoals je tegenwoordig vaak in tijdschriften ziet. In deze workshop leer je de basis van het handletteren. Ook deel ik mijn tips & tricks met je en ga je natuurlijk zelf aan de slag! Je zult ervaren dat handletteren helemaal niet zo moeilijk is. Geen mooi handschrift? Geen probleem! Ook dan kun je mooie ontwerpen maken.

Deze workshop handlettering wordt gegeven in Friesland. In principe bij mij thuis of in het dorpshuis van Raerd. Wil jij met een groepje vriendinnen aan de slag? Dan kan het ook op locatie. Eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een high tea of wijnproeverij.

Bij de workshop zijn koffie/thee, water, lekkers en een basispakket Handlettering (fineliner/potlood/gum/lineaal) en papier inbegrepen.

 

Ontwerp zelf je on- en offline reclame

Workshop zelf ontwerpen maken in canva

Zelf ontwerpen maken was nog nooit zo simpel! Het gratis programma Canva is eenvoudig te leren. Hiermee maak je in een handomdraai een flitsende Instagram-post of een mooie flyer. Ook jij kunt dit leren! In een workshop van een halve dag leer jij hoe je een ontwerp maakt dat bij jouw huisstijl/bedrijf past. Aan het eind van de ochtend of middag heb jij verschillende formats waarmee je zelf aan de slag kunt.

 

Meer weten over deze workshops?

Wil je als eerste de data van de workshops weten? Of alvast voor-inschrijven en zeker zijn van een plaatsje? Dat kan! Je schrijft je hieronder in. Wil je meer informatie? Stuur me dan een berichtje en ik neem contact met je op.

vergroot je bereik met instagram

Workshop instagram

Instagram is een ontzettend populair social media-kanaal. Door het delen van aansprekende beelden kun je op een laagdrempelige manier een grote doelgroep bereiken. Zeker als je regelmatig content plaatst. Hoe je dat doet, waar je op moet letten en hoe jouw bedrijfsprofiel er het beste uit kan zien vertel ik in deze workshop.Ook te combineren met de workshop smartphone-fotografie. 

 

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag over een van deze workshops of wil je op de hoogte blijven? Laat dan hiernaast jouw gegevens achter.