De website die bij je past

Net gestart als ondernemer en je vindt het lastig de juiste uitstraling te vinden? Of al een tijdje eigenaar van een bedrijf en toe aan een opfrisbeurt? In deze situaties raak ik graag de juiste toon. Zo geef ik al tien jaar vorm aan de uitstraling van jouw bedrijf en ontwerp ik communicatiemiddelen die daarbij passen. Veel van mijn opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke ondernemers. Het is een feest om samen de koers van een bedrijf te bepalen. Hierbij kan ik niet alleen mijn creativiteit, maar zeker ook mijn kennis van marketing en communicatie inzetten. Daarnaast ben ik in te huren als freelance tekstschrijver of communicatieadviseur.

 
het verhaal van jouw bedrijf

Website ontwerp

Een goede website is voor de meeste ondernemers een must. Niet alleen om gevonden te worden door potentiële klanten, maar ook om bestaande klanten te binden. Het ontwerp van je website is heel belangrijk; je wilt immers een website die bij jouw bedrijf past én jouw klanten aanspreekt. Niet schreeuwerig, wel onderscheidend en natuurlijk een site die je zelf kunt aanpassen zoals en wanneer jij dat wilt. Zo’n site kan ik voor jouw maken!

Aan de slag!

Samen maken we een plan

Voor ik echt aan de slag ga met het ontwerp nemen we samen een vragenlijst door. Die lijst heb ik nodig om een waterdicht plan te maken. In dit kennismakingsgesprek komen zaken als kernwaarden, doelgroep en doel, aan de orde. Zo krijg ik een perfect beeld van wat jij voor ogen hebt met jouw bedrijf en website. Een website die je vervolgens zelf kan beheren. 

Webteksten

ideeën die niemand heeft

Schrijven voor het web is een vak apart. De teksten moeten natuurlijk aanspreken, bezoekers moeten blijven hangen en webteksten moeten makkelijk te lezen zijn. Dat kan ik voor jou regelen. Ik hou van verhalen en ook van verhalen achter de verhalen. Wat maakt jouw bedrijf uniek, waar kom jij je bed voor uit én wat ga jij jouw klanten geven? Als ik jouw site maak kun je ervoor kiezen zelf teksten aan te leveren. Maar, ieder zijn vak, ik doe het graag voor je. Waarom? Omdat ik ideeën heb, die niemand heeft. Dat beloof ik je!

Wat kost een website?

Wat kost een website? Dat is een lastig te beantwoorden vraag. Het is echt afhankelijk van wat je wilt. Mijn meeste opdrachtgevers, vaak startende ondernemers, kiezen voor een overzichtelijke basis-website. Deze maak ik in WordPress. WordPress-websites zijn heel eenvoudig aan te passen. Zo kun je zelf berichten plaatsen en teksten of afbeeldingen toevoegen. Na oplevering krijg je een handleiding én als dat nodig is kom ik een keertje langs om te laten zien hoe jij je eigen website kan beheren.  

KOSTEN WEBSITE

WordPress website
995 excl. BTW
  • Wordpress website met CMS
  • 5 pagina's met teksten
  • Stijl- en kleuradvies
  • Startklaar opgeleverd
  • 1 jaar gratis ondersteuning
Populair