tekst & ontwerp

dit kan ik voor jou doen

Tekst

op papier én online, teksten die raken

Teksten kunnen informeren, vermaken, raken en iets in beweging zetten. Ik heb liefde voor taal. Altijd al. Vroeger zat ik uren achter de typmachine van mijn opa en maakte ik voor de lol taaloefeningen. Of het nu gaat om een formele brief, een interessant artikel of juist een vermakelijke column, ik schrijf ze met plezier.

ONTWERP

LOGO

Een mooi logo met bijpassende huisstijl is vaak de eerste zichtbare indruk van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat deze huisstijl uitstraalt waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat én dat het jouw klanten aanspreekt. Ik adviseer daarbij graag. Samen formuleren we de uitgangspunten voor jouw nieuwe huisstijl.

Vandaar ook mijn motto:

“What we see, is what you get!”.

Het resultaat is een stijlvolle en persoonlijke uitstraling voor uw bedrijf. En nog betaalbaar ook! 

Een huisstijl kan inhouden:

 • logo
 •  briefpapier
 • envelop
 • visitekaartje
 • Powerpoint-template
 • bepalen bedrijfskleuren en lettertype
 • autobestickering
 
 
VORMGEVING DRUKWERK & online

Wil je impact maken met jouw brochure, website of social media-advertentie, maar weet je niet hoe? Ik ontwerp graag drukwerk dat bij jou bedrijf past. En klanten in beweging zet natuurlijk. Heb je al een logo? Geen probleem. Dat neem ik als uitgangspunt, zodat jouw drukwerk of digitale reclame nog steeds herkenbaar is.

 
 

PRIJZEN ONTWERP & TEKST

Wie houdt er niet van duidelijkheid? Ik wl! Daarom maak ik heldere afspraken over de werkzaamheden die ik ga doen en de kosten die daaraan verbonden zijn. Ik heb geen kleine lettertjes; alles wat nodig is voor een heldere samenwerking staat immers gewoon in de wet. Als ik een logo ontwerp sta ik de gebruiksrechten én auteursrechten af. Wat dat betekent? Dat jij vrij bent te doen en te laten met je logo wat jij wilt. 

Mijn uurtarief voor meerwerk is € 60,-. Ook dat stemmen we vooraf af.

Logo

OP MAAT ONTWORPEN

275 excl. BTW
 • Logo
 • Beeldmerk

HUISSTIJL

OP MAAT ONTWORPEN

550 excl. BTW
 • Logo
 • Beeldmerk
 • Visitekaartje ontwerp
 • Header Facebook
 • Briefpapier

Kickstart ondernemer

Logo | Huisstijl | Website en communicatieplan

1750
 • Logo
 • Huisstijl offline & online
 • Website van 5 pagina's WordPress
 • Communicatieplan
 • 1 jaar startersadvies voor al jouw vragen

Tekst & vormgeving

ontwerp flyers | brochures | advertenties

 • Download de prijslijst hieronder

Website

WordPress website vanaf

995 excl. BTW
 • Template
 • 5 pagina's inclusief teksten
 • Stijl- en kleuradvies
 • Startklaar opgeleverd
 • 1 jaar gratis service & advies Feature
 • Website op maat? Vraag naar de prijzen en mogelijkheden