VOOR BEDRIJVEN

dit kan ik voor jou doen

De juiste uitstraling

Ben je net gestart als ondernemer en je vindt het lastig de juiste uitstraling te vinden? Of al een tijdje eigenaar van een bedrijf en toe aan een opfrisbeurt? In deze situaties raak ik graag de juiste toon. Ik geef graag vorm aan de uitstraling van jouw bedrijf. Dat doe ik door het ontwerpen van logo’s, reclamemateriaal en websites. Veel van mijn opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke ondernemers. Het is een feest om samen de koers van een bedrijf te bepalen. Hierbij kan ik niet alleen mijn creativiteit, maar zeker ook mijn kennis van marketing en communicatie inzetten. Daarnaast ben ik in te huren als freelance tekstschrijver of communicatieadviseur.

 
vogel-2016

startende ondernemer

Als je start met je bedrijf dan heb je vaak een logo en website nodig. Wellicht wil je je bedrijf ook online goed weg zetten. Ik kan je daarbij helpen. Speciaal voor startende ondernemers heb ik een kick-startpakket.

ontwerp & tekst

Woorden en beeld kunnen elkaar versterken. Ik ontwerp graag een visual identity die bij jou past. Daarnaast vertel ik graag het verhaal van jouw bedrijf. Zo raak je altijd de juiste snaar.

content abonnement

Je hebt een website, maar vindt het lastig om hem up-to-date te houden. Ik help je daar graag bij. Samen maken we een plan en ik zorg dat zowel je website als je Facebook en Instagram bijgehouden worden.

website ontwerp

Een overzichtelijke website, die past bij wat jij uit wilt stralen kan je helpen te groeien. Meer omzet, een betere naamsbekendheid, of een manier om contact te houden met je klanten, wat jouw doel ook is, ik maak de website die daarbij past.

Ik was op zoek naar een nieuw logo. Wist niet zo goed wat. Wel wist ik dat ik heldere vrolijke kleuren wilde. Het voelde  heel vertrouwd om met Nelleke hierover te praten. De zogenaamde ‘ klik’  tussen ons was er gelijk! Snel kwam zij met de eerste ideeën.
Zat gelijk goeie tussen. Nog wat uitproberen met verschillende kleuren: en zie daar: mijn nieuwe logo was er!!
Ook heeft Nelleke meegedacht over de teksten op mijn website. Mijn teksten heeft ze hier en daar wat aangepast en aangevuld. Vrolijk, helder en to the point.

Bedankt Nelleke, ben er heel blij mee.

Ellen Brasser

de verbinding | Westkapelle

PRIJSLIJST

Logo

op maat ontworpen

275 excl. BTW
 • Logo
 • Beeldmerk

Kickstart ondernemer

Logo | Huisstijl | Website en communicatieplan

1750
 • Logo
 • Huisstijl offline & online
 • Website van 5 pagina's WordPress
 • Communicatieplan
 • 1 jaar startersadvies voor al jouw vragen

Website

WordPress website vanaf

995 excl. BTW
 • Template
 • 5 pagina's inclusief teksten
 • Stijl- en kleuradvies
 • Startklaar opgeleverd
 • 1 jaar gratis service & advies Feature
 • Website op maat? Vraag naar de prijzen en mogelijkheden

HUISSTIJL

op maat ontworpen

550 excl. BTW
 • Logo
 • Beeldmerk
 • Visitekaartje ontwerp
 • Header Facebook
 • Briefpapier