startende ondernemer

Als je start met je bedrijf dan heb je vaak een logo en website nodig. Wellicht wil je je bedrijf ook online goed weg zetten. Ik kan je daarbij helpen. Speciaal voor startende ondernemers heb ik een kick-startpakket.

content abonnement

Je hebt een website, maar vindt het lastig om hem up-to-date te houden. Ik help je daar graag bij. Samen maken we een plan en ik zorg dat zowel je website als je Facebook en Instagram bijgehouden worden.

website

Een overzichtelijke website, die past bij wat jij uit wilt stralen kan je helpen te groeien. Meer omzet, een betere naamsbekendheid, of een manier om contact te houden met je klanten? Wat jouw doel ook is, ik maak de website die daarbij past.

Ik was op zoek naar een nieuw logo. Wist niet zo goed wat. Wel wist ik dat ik heldere vrolijke kleuren wilde. Het voelde  heel vertrouwd om met Nelleke hierover te praten. De zogenaamde ‘ klik’  tussen ons was er gelijk! Snel kwam zij met de eerste ideeën.
Zat gelijk goeie tussen. Nog wat uitproberen met verschillende kleuren: en zie daar: mijn nieuwe logo was er!!
Ook heeft Nelleke meegedacht over de teksten op mijn website. Mijn teksten heeft ze hier en daar wat aangepast en aangevuld. Vrolijk, helder en to the point.

Bedankt Nelleke, ben er heel blij mee.

Ellen Brasser

de verbinding | Westkapelle

vogel-2016

De juiste uitstraling

Wil je impact maken met jouw brochure, website of social media-advertentie, maar weet je niet hoe? Ik ontwerp graag drukwerk dat bij jou bedrijf past. En klanten in beweging zet natuurlijk. Heb je al een logo? Geen probleem. Dat neem ik als uitgangspunt, zodat jouw drukwerk of digitale reclame nog steeds herkenbaar is. Nog geen logo? Dan ontwerp ik dat voor jou.

 

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

 Ik ben ontwerper, tekstschrijver en communicatiespecialist. Dat betekent dat ik al het perfecte plan kan bedenken én uitvoeren. Ik schrijf de teksten, maak de website en verzorg het ontwerp van reclamedrukwerk. Alleen voor het laten drukken van reclamemateriaal ben ik afhankelijk van een externe partner. Alles in één hand dus. Dat is niet alleen sneller, maar ook voordeliger. En, ook belangrijk, ik word er ontzettend blij van als ik al mijn kwaliteiten in kan zetten om het mooiste voor mijn opdrachtgevers te maken. 

 

SPECIAAL VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Ben je net gestart als ondernemer en je vindt het lastig de juiste uitstraling te vinden? Of al een tijdje eigenaar van een bedrijf en toe aan een opfrisbeurt? In deze situaties raak ik graag de juiste toon. Ik geef graag vorm aan de uitstraling van jouw bedrijf. Dat doe ik door het ontwerpen van logo’s, reclamemateriaal en websites. Veel van mijn opdrachtgevers zijn startende ondernemers. Het is een feest om samen de koers van een bedrijf te bepalen. Hierbij kan ik niet alleen mijn creativiteit, maar zeker ook mijn kennis van marketing en communicatie inzetten. Daarnaast ben ik in te huren als freelance tekstschrijver of communicatieadviseur.
 

LOGO-ONtwerp

Een logo op maat
295 excl. BTW
  • Logo met beeldmerk
  • Advies over huisstijl en toepassen logo
  • Uit te breiden met compleet huisstijlpakket
Populair

Kickstart voor ondernemers

Logo, huisstijl én website in een totaalpakket
1795 excl. BTW
  • Logo, visitekaartjes, briefpapier en huisstijlhandboek
  • Wordpress website inclusief 5 pagina's met teksten
  • 1 jaar gratis startersadvies
aanbieding

WEBSITE

Een website op maat met handig CMS.
1095 excl. BTW
  • Wordpress-template
  • Advies over structuur
  • 5 Pagina's inclusief teksten
  • Startklaar opgeleverd
populair