VOOR BEDRIJVEN

dit kan ik voor jou doen

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Ben je net gestart als ondernemer en je vindt het lastig de juiste uitstraling te vinden? Of al een tijdje eigenaar van een bedrijf en toe aan een opfrisbeurt? In deze situaties raak ik graag de juiste toon. Zo geef ik al tien jaar vorm aan de uitstraling van jouw bedrijf en ontwerp ik communicatiemiddelen die daarbij passen. Veel van mijn opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke ondernemers. Het is een feest om samen de koers van een bedrijf te bepalen. Hierbij kan ik niet alleen mijn creativiteit, maar zeker ook mijn kennis van marketing en communicatie inzetten. Daarnaast ben ik in te huren als freelance tekstschrijver of communicatieadviseur.

 

Tekst

Duidelijke taal. Dat is waar ik voor ga! Ik schrijf columns, gastblogs en artikelen. Papier blijft mijn eerste liefde, maar schrijf daarnaast ook graag voor het web. Wat ik het leukst vindt? De mens achter een verhaal, product of bedrijf. Daar ga ik altijd naar op zoek.

ontwerp

Start jij een eigen bedrijf? Of is je logo toe aan vernieuwing? Bij een professioneel bedrijf hoor een passende uitstraling. Samen met jou maak ik het logo dat bij jouw bedrijf past! Ook ontwerp ik bijpassende websites, reclamedrukwerk en brochures.

advies & interim

Ben jij op zoek naar een communicatieadviseur die tijdelijk jouw bedrijf komt versterken? Of heb je regelmatig klussen voor een freelancer? Ik ben beschikbaar voor 4 tot 16 uur per week en werk zowel vanuit huis als op locatie.

online communicatie

Wil je jouw bedrijf online goed presenteren? Ik ontwikkel met veel plezier de ideale website of social media-strategie. Natuurlijk in jouw huisstijl en met dé perfecte teksten en afbeeldingen.

Ik was op zoek naar een nieuw logo. Wist niet zo goed wat. Wel wist ik dat ik heldere vrolijke kleuren wilde. Het voelde  heel vertrouwd om met Nelleke hierover te praten. De zogenaamde ‘ klik’  tussen ons was er gelijk! Snel kwam zij met de eerste ideeën.
Zat gelijk goeie tussen. Nog wat uitproberen met verschillende kleuren: en zie daar: mijn nieuwe logo was er!!
Ook heeft Nelleke meegedacht over de teksten op mijn website. Mijn teksten heeft ze hier en daar wat aangepast en aangevuld. Vrolijk, helder en to the point.

Bedankt Nelleke, ben er heel blij mee.

Ellen Brasser

de verbinding | Westkapelle

PRIJSLIJST

Logo

OP MAAT ONTWORPEN

275 excl. BTW
 • Logo
 • Beeldmerk

Tekst & vormgeving

ontwerp flyers | brochures | advertenties

 • Download de prijslijst hieronder

HUISSTIJL

OP MAAT ONTWORPEN

550 excl. BTW
 • Logo
 • Beeldmerk
 • Visitekaartje ontwerp
 • Header Facebook
 • Briefpapier

Kickstart ondernemer

Logo | Huisstijl | Website en communicatieplan

1750
 • Logo
 • Huisstijl offline & online
 • Website van 5 pagina's WordPress
 • Communicatieplan
 • 1 jaar startersadvies voor al jouw vragen

Website

WordPress website vanaf

995 excl. BTW
 • Template
 • 5 pagina's inclusief teksten
 • Stijl- en kleuradvies
 • Startklaar opgeleverd
 • 1 jaar gratis service & advies Feature
 • Website op maat? Vraag naar de prijzen en mogelijkheden